Szolgáltatásaink

 

Mi csak annyit ígérünk, hogy felszabadítjuk az íróasztal rabságából

Önt és munkatársait,

hogy velünk szabadabban élheti életét,

hogy szervezettebb üzletvitele lehet, magabiztosabban hozhat döntéseket.

 

Úgy, hogy ezt meg is tudja fizetni.

 

Arra gondoltam, hogy nem kezdek itt most egy felsorolásba, nem  tárok Ön elé egy tuti szakszöveget.

Inkább elmondok egy történetet, ami akár az Öné is lehet.

 

(Megjegyzem, a történet igaz annyiban, hogy van már olyan kisvállalkozás, ahol ez valóban így megy. Nap, mint nap. Tényleg. Ellenőrizhető. És nem hogy nem rokkantak bele, de még spórolnak is vele. )

 

Ide jön a video a történettel

 

 

...és mégis itt a felsorolás azoknak, akik ezt kedvelik

 

Miért jó ez Önnek? 

 

Képzelje el, hogy a jövő héttől a cégében

 

ˇ         Ránéz a monitorra, és látja, hogy Icuka gépe nincs bekapcsolva, hárman épp dolgoznak a gépeiken, Péter pedig 8 perce nem használta a gépét. Rápillant a monitoron a naptárra, ahol látja, hogy Icuka szabin van, Péter pedig egy fontos ügyféllel tárgyal a kistárgyalóban, nagyjából még 40 percig, az új termékről tart bemutatót.
Pár pillanat múlva Péter elkezdi használni a tárgyalóban a rendszert, ezt Ön azonnal érzékeli, és küld neki egy chat üzenetet egy fontos adattal, hogy mit ne felejtsen el megemlíteni. Az üzenet megjelenik Péter előtt a monitoron, az ügyfél nem látja, de Péternek segít.

 

ˇ         Megnézi az e-maileit, összesen 3 levél van a beérkezett üzenetek között (korábban ilyenkor volt vagy 25 db olvasatlan a több ezer olvasott mellett), kettőt gyorsan delegál a munkatársainak, konkrét megrendelés, nem Önnek kell foglalkozni vele, az utolsó egy holnapi feladat, egy kattintással bedobja a másnapi feladatok közé.
Ha már itt tart, megnézi a mai feladatait (a monitor sarkában sorakoznak piros színnel), és látja szólni akart Katicának az utalások miatt. Kattint egyet, és látja, hogy Katica szorgalmasan dolgozik a gépnél az emeleten.
Nem áll fel, nem megy fel az emeletre, de nem nyúl a telefonért sem, csak kattint egyet, és Katikánál már csörög a számítógép(!). A belső titkosított csatornán megbeszélik az utalási adatokat.

 

ˇ         Belép a cége belső portáljára, megnézi a legfrissebb adatokat.
Egy új projekttel kapcsolatban online értekezletet hív össze másnap 10-re, azután videokonferenciát kezdeményez a 270 km-re lévő telephelyen dolgozó 3 munkatársával, hogy gyorsan egyeztessen néhány részletet. (Tudja, hogy mindegyikük elérhető, látja a gépen, pillanatra pontosan.)
Egyik munkatársa épp készít egy bemutatót a témával kapcsolatban, amit azonnal meg is mutat Önnek. Egy kattintás, és Ön már látja is a távolban lévő munkatárs gépén lévő bemutatót. Míg beszélgetnek, mutatja is közben, hogy mi, hol látható. Mintha egy asztalnál ülnének, ugyanazt a monitort néznék. Pedig 270 km van Önök között (persze ez lehetne akármennyi, a számok itt nem lényegesek).
Előkap a monitorra egy jegyzetlapot és felvázolja az elképzelését, a munkatársai hozzáteszik a saját ötleteiket, ugyanezen a lapon(!). Képet szúrnak be, ábrákat és szöveget, rajzolnak rá, bármit megtehetnek, amit csak egy jegyzetlapon lehet. Mindezt egyidőben, távol egymástól, ugyanazon a lapon.
Természetesen a végén a lapot el is menthetik, és felhasználhatják, vagy egy zárt csoport számára közzétehetik.

 

ˇ         Jelez a gépe, hogy engedélyeznie kell az új akció közzétételét a weblapjukon. Megnézi a tervet, mindent rendben talál, így kattint egyet. Ezzel az akció már kint is van a weblapon.
Megjegyzem a tervet nem webfejlesztő készítette. Az Ön egyik munkatársa volt, akire Ön rábízta ezt a feladatot, mert eléggé kreatív, és jó ötletei vannak.
A megvalósításhoz pedig nem kell különösebb szakértelem.
Nem kell tudniuk, hogy mi az a HTML vagy a CSS, de semmi hasonlót sem.
Ha meg tud írni egy levelet, abba be tud szúrni egy képet, akkor ennyi elég.
A weblap tervezésén, fenntartásán és üzemeltetésén rengeteget spórol a cég.

 

ˇ         Szüksége van egy szerződésre és a hozzá kapcsolódó dokumentumokra (számlák, teljesítés-igazolások). Nem kéri meg a titkárnőjét, hogy szaladjon át a pénzügyre, és másoltassa le Önnek. Hiszen az rengeteg felesleges papír, meg festék és áram.
Ön nem tesz ilyet, hiszen Ön takarékoskodik.
Kattint párat a portálon, és máris olvashatja a szükséges dokumentumokat.
Ezzel időt is spórol munkatársainak és önmagának is.

 

Vagy képzelje el a következőt:

 

ˇ         Épp síelni készül, ül a repülőn. A mobiljára jön az üzenet, hogy engedélyezze a közzétételt a weblapon. Ön ezt a mobiljáról, a repülőn ülve is megteheti.

 

ˇ         Esetleg a tengerparton beszélget a barátaival. A beszélgetés közben támad egy jó ötlete. Azonnal összehív egy online értekezletet a laptopjáról, és kiosztja a feladatokat. Ott helyben, mind a 4 érintett munkatársnak egyidőben, leegyeztetve a részleteket. Ön szerint mit szólnának a barátai, ha látnák, hogy a cége ilyen hatékonysággal, és a legmodernebb technikával dolgozik?

 

ˇ         Mondjuk részt vesz egy marketing-konferencián. A szünetben, a hallottak alapján ott helyben kioszthatja a feladatokat. Összehívhat egy megbeszélést pár munkatársával akár azonnal, és 5 percben elmondhatja szóban, hogy mit hallott,  milyen ötlete támadt, és lássanak hozzá azonnal. Másnap pedig már az elkészült eredményt vitathatja meg a munkatársaival. Ha ott volt is a konkurencia, még csak most fog hozzákezdeni, Ön viszont máris alkalmazza, amit hallott. Nyert egy egész napot.

 

ˇ         Nem kell többé azon bosszankodnia, hogy a "rossz helyen és időben" támadt ötlete másnapra szertefoszlik. Megteheti, hogy azonnal rögzíti azokat akár írásban, akár szóban. Ha írásban rögzítette, attól sem kell tartania, hogy elvész, ha nem mentette, mert a rendszer minden változást magától ment el, automatikusan. Így akár álmából felriadva is lepötyöghet pár szót a mobiljába, és már alhat is vissza nyugodtan, hisz a kincset érő szavak biztosan ott lesznek a gépén(!) amikor felébred (hisz a mobil a géppel szinkronizálva van)

 

ˇ         A weben böngészés közben úgy menthet el emlékeztetőt, hogy a gép hozzáteszi a linket, így automatikusan tudja később, hogy hol találta, és egy kattintással visszaviszi Önt a kérdéses weblapra

 

Ez persze csak néhány funkció, ami az Ön életét hatékonyabbá teheti.

 

Hogy mit jelent a kollégáinak? Lássuk:

 

ˇ         Az üzletkötők már a vevőnél, a helyszínen látják az aktuális készletet, és rögzítik a megrendelést, ami ezután az érintettek számára helytől függetlenül, bárhol, azonnal látható, ha van egy megfelelő rendszere, ami vezeti a készletet

ˇ         Mit gondol, büszkébben feszítenének a laptop mellett, ha elmondhatnák, hogy "Máris nézem, hogy épp van-e odabent." vagy "Azonnal lefoglalom Önnek, hiszen már csak 2 db van belőle a raktárban."?

 

ˇ         A belső céges portálon a munkatársak számára közzéteheti a céges sablonokat, tudástárat, szabályzatokat, de akár az összes dokumentumot, híreket, amit csak akar. Mindenki azt láthatja belőlük, amihez Ön jogosultságot adott

 

ˇ         Megoldhatja cégében a dokumentumok elektronikus kezelését. Nem kell 5-ször, 10-szer kinyomtatni egy-egy dokumentumot, vagy fénymásolni minden résztvevőnek. A portálon mindenki hozzájuthat, akár módosíthatja is, persze ha van hozzá joga. A verziókövetés biztosítja, hogy mindig tudja, melyik a legfrissebb változat, és ki módosította. De ha nem tetszik, visszatérhet bármelyik korábbi verzióra. Akár a számlákat is eltárolhatja, nem lesz többé elveszett számla, szerződés, teljesítés-igazolás vagy bármi, amit csak akar.

 

ˇ         Ha projektekben dolgoznak, lehet külön helye minden projektnek, ahol az érintettek számára minden információ elérhető, és a tagok közösen dolgozhatnak rajta. Természetesen bárhonnan elérhetik, bármikor.

 

ˇ         A jogosultságokat minden egyes funkcióhoz Ön szabhatja meg, mégpedig személyekre lebontva, ki, mivel, mit csinálhat, láthatja-e egyáltalán

 

ˇ         Úgy érzi, hasznos lenne egy módszer, amivel kordában tarthatná az Önt ellepő levéláradatot? Már kidolgoztuk Önnek, és a gyakorlatban csodás eredményt hozott

 

ˇ         Közös ügyféllistából dolgozhatnak. Mindenki számára elérhetők az ügyfelek fontos adatai. Láthatják, ki mikor, mit vásárolt, milyen engedménysávba tartozik, ki foglalkozott vele, és minden, amit fontosnak tart, és bevitet a rendszerbe.

 

ˇ         Ha kapna pár ügyes módszert, amivel szervezettebbé tehetné, rendszerbe foglalná a napi feladatokat? A munkatársak is mind tudnák, mikor mit kell tenniük, és ha elakadnának, a tudástárban megtalálnák az összes útmutatót, az jó lenne?

 

...és sorolhatnám még hosszasan. Ez csak néhány olyan ötlet, amit gyakorlatban használnak már néhányan.

Csakhogy ezek a funkciók számtalan lehetőséget rejtenek magukban. Eddig mindenki, aki találkozott velük, új ötletekkel állt elő. Hisz minden cég más. Egyedi folyamatokkal, szervezettséggel és kreatív munkatársakkal. Egész biztosan az Ön cégében is vannak ilyenek.  De persze mi is segítünk, amiben úgy érzi, szükséges.

Együtt elérhetjük, hogy a cége folyamatai gördülékenyek, jól szervezettek és hatékonyak legyenek.

 

Végül néhány marketing ötlet 

 

Biztosan van néhány fontos vevője, ügyfele. Gondolkozott már azon, hogy mit tud nyújtani számukra, amit a versenytársai nem? Tud Ön nyújtani valamit, ami csak nekik szól?

Mert most akár tudhat is ilyet.

 

ˇ         A legkedvesebb vevői mit szólnának, ha lenne egy külön hely a portálon, amihez jelszót kapnak, és csak ők, a VIP ügyfelek?
Ott elérhetnek akár személyre szóló anyagokat a termékekkel kapcsolatban.
Mindig láthatják a rájuk vonatkozó aktuális akciókat.
Még cseveghetnek is egymással, és persze Önnel is. 
Mit gondol, tetszene nekik? Jutalmazza vele VIP ügyfeleit!

 

ˇ         Mit gondol, hasznos lenne, ha gond esetén - még ha személyesen nem is, de videokonferencián - Ön kérhetne elnézést a problémáért, és tenne ígéretet a kijavításra? Esetleg egy jelszóval a VIP-klubhoz engesztelhetné ki az ügyfelet?

 

Önnek nem került semmibe, az ügyfél mégis kapott valami különlegeset, egyedit.

 

Elég költséghatékony ez Önnek?

 

Mert ez az egyik jelszavunk:

 

 

Megfizethető hatékonyság

 

ezt kínáljuk Önnek

 

a szabadsága mellett

clip_image003

2 percet biztosan megér Önnek,

 

hogy ne szalassza el a lehetőséget

 

 

Ön sem akar az asztala rabja lenni?

Kérje ingyenes bemutatónkat!

clip_image001

 

 

Vevői beszámolók

"Zseniális amit kitaláltatok! Azt, hogy gyorsabb, mint a belső hálózatunk, el se hiszem, ha nem a saját bőrömön tapasztalom nap mint nap."

Kft. tulajdonos

"Egyszerűen hihetetlen! Ha az irodában nincs internet, akkor a szomszédos benzinkút presszójában vagy otthon dolgozom. Ott mindig működik a rendszer. Az üzletkötők is imádják, hogy nem kell bejönni nap végén felvinni az adatokat, mert már megtették az ügyfélnél, nem kell kétszer rögzíteni. Ezzel egyébként a készletezésnél rengeteget spórolunk."

cégvezető

"Még mindig hihetetlen, hogy a repülőn ülve osztom ki a heti feladatokat, és nem kellett beruházni, a havi költség pedig megtérül a telefonszámlán, az áramon és azon, hogy mindenki az üzlettel foglalkozik, nem az adminisztrációval. Örülök, hogy belevágtam, és persze büszke vagyok rá, hogy az elsők között!"

ügyvezető

 

 

 

xDataSafe Kft.

+36-20-46-46-866

Eger, Nagy-Eged u. 35.

3300

info@sosinformatika.hu

xDataSafe Kft.

 

+36-20-46-46-866

info@sosinformatika.hu